Selasa, 28 Jun 2011

Home » , , , , , » Animasi anak-anak : Anak-anak Sidek dan Usop Sontorian

Animasi anak-anak : Anak-anak Sidek dan Usop Sontorian





Salam bahagia kawan-kawan,



Hari ni nampak lagi keyword masuk pasal “Anak-anak sidek”, happy  depa ni cari animasi Anak-anak Sidek atau apa, saya tak pasti.. tapi saya sebenarnya memang dalam proses mendownload siri animasi @ kartun anak-anak Sidek ni.. so saya kongsikan beberapa link download yang saya dah bookmark, dan masih belum sempat di download sepenuhnya.







Animasi Anak-anak Sidek

credit link pada rdismail1404







Animasi Usop Sontorian

credit link pada Ejoy86



credit link pada zaidswk1992



Actually ade banyak lagi, tapi kebanyakan video tak berapa ‘comel’ kualiti nya.. tongue   saya ni pun hanya buat koleksi untuk tontonan anak-anak. Rasa nostalgik sangat kedua-dua siri animasi ni  batting eyelashes  nanti bila ada kelapangan saya tambahkan lagi link nya.





p/s

Untuk Animasi boboiboy, saya download terus dari Tonton. Boleh belajar kat SINI, cara-cara untuk download dari TONTON.





salam kasih sayang,


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


11 ulasan:

  1. hehe.
    dulu selalu tengok usop sontorian dan anak-anak sidek.
    nak kena buat koleksi juga ni untuk tontonan anak-anak :)

    BalasPadam
  2. hehe...teringat dulu2, cerita usop sontorian dan anak2 sidek ni lah jadi bahan tontonan petang2

    BalasPadam
  3. ummu auni,

    usop sontorian ni lama dah kan.. dulu hari minggu belah pagi pun depa ade tayang kan...
    apsal depa tak ulang balik kat tv kan... ;)

    BalasPadam
  4. aNim..

    ni kartun zaman kita nih.. :) kartun ala2 kampung..
    kena bg anak2 tgk.. ;)

    ni tgh cari "Kampung Boy" pulak.. ;)

    BalasPadam
  5. assalam yong..13 tahun dulu ada kawan sekerja yang nama yusof..dah kena tambah sontorion..nasib baik dia tak marah.

    BalasPadam
  6. kak erna,

    sama lah kak.. dulu masa study, sapa yg nama usop memang kena lah.. heheh...

    BalasPadam
  7. karton kegemaran mase kecik2 ni,sekarang dh jadi mama pon still tgok katon lagi,tengok ngan anak plak.sekarang ni Mt suke tengok Kampong boy n Wonder pet plak,hehe

    BalasPadam
  8. MT,
    wonderpet tu memang tak boleh blah.. anak2 skrg dok ulang tgk.. kita pulak yg naik jemu sbb dok ulang yg sama jer..

    BalasPadam
  9. salam ziarah....

    lama x tgk cite ni... hehehe...

    mantap betol blog kakyong ni...

    BalasPadam
  10. salam kenalan sjiehan,

    terima kasih sudi singgah sini...
    x le lah mantap mana.. masih belajar lagi ni..

    BalasPadam
  11. terima kasih
    sbb bagi link tu
    dpat gak cari cerita anak anak sidek yes

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...