Jumaat, 3 Jun 2011

Home » , , , , , , , » novel kasih yang suci – baca online (non-full-version)

novel kasih yang suci – baca online (non-full-version)

 

Salam bahagia,

ramai yang search novel ni kan.. tapi versi ni hanya sebahagian jer yer.. tak semua page yang ade.... selamat membaca... ;)

Jika nak baca full-version, kena beli lah yer...


 


 

 


Alaf 21


Pages displayed by permission of Alaf




salam kasih sayang,


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


20 ulasan:

  1. kak yong, novel ni kisah cinta remaja ker cinta rumah tangga...nk g kedai cari lum ada masa...

    BalasPadam
  2. sue,

    drama nora elena di adaptasi dari novel ini.. ;)

    follow drama Nora Elena tv3????

    BalasPadam
  3. eh lupa pulak

    http://puanbee.com/hadiah-dari-sapa-nih/

    BalasPadam
  4. kak yong mintak kebenaran alaf yer ? wah semangat kak yong .. :)

    ini utk kak yong !!

    BalasPadam
  5. hehe says pon mencari jugak :) thanx sharing

    BalasPadam
  6. Aina,

    compare novel & drama.. rasanya drama lebih best kot.. pandai penulis skrip adap & olah semula novel ni..
    tp tu ler .. dpt baca melompat2.. kena cari versi hardcopy jugak nih...

    BalasPadam
  7. Bee,
    jeles Bee dpt 3 FM tu... :P

    BalasPadam
  8. Bee,
    memang harus pamerkan permission tu..
    lagi satu, link ni bila2 jer boleh OFF once alaf tarik balik.. ;)

    BalasPadam
  9. drama lagi best rasanya kan kak yong....ni kena ambil masa nak baca....huhu....tapi tadi baca...part mula2 tu ada la persamaan...mungkin dlm novel agak meleret2...drama tak leh la meleret2 cam ni...pe2 pun....tak sabar tggu drma ni next week...huhu....

    BalasPadam
  10. hehe2....dah jumpa scene...siapa suara misteri yg bagitau eid tu...hehe...page lompat ye...zu pun baca lompat2..dlm ni...boot kereta dipenuhi dgn strawberry ye...hehe...lam drama roses....

    BalasPadam
  11. zu,
    salut dgn penulis skrip.. sbb dia olah plot cerita & dialog dgn baik sekali...

    BalasPadam
  12. zu,
    dlm drama x de suara misteri yg call., sebaliknya eid yg salah sangka bila eid terjumpa baju seth di rumah nora ;))

    BalasPadam
  13. Adik Odah Ada bagitahu juga link ini semalam.tp best lg tgk drama.le tgk Aaron Aziz yg romantic tu ;)

    BalasPadam
  14. Odah,

    sama lah kakyong rasa drama lebih best.. sbb visualize kan.. ;)

    kalo baca novel kena bygkan sendiri.. dah seth tan dlm novel pure cina.. terbyg lah pulak mamat cina mata sepet.., paling ensem pun sure terbyg chow yun fat.. heheh..

    BalasPadam
  15. khatam setakat yg ada..pergh..hari ni moog nak blogging takde..baca novel sudah!

    BalasPadam
  16. YATIE..

    heheh.. x dapek ku bantu.. ;)))

    mujur la dpt baca sebahagian jer.. kalo dpt baca semua.. x tau lah camno..

    BalasPadam
  17. [...] episod di tv3 tu kan .. tapi saya nk kongsin disini mengikut novel yang saya baca online di blog kak yong … erm tapi tu lah ada yang tak ade ok ! takkan lah depa nk bocorkan semua sekali gus .. [...]

    BalasPadam
  18. mmm,,novel n crita ni best giler+JIWANG

    BalasPadam
  19. pajiey,
    kakyong belum berjaya memiliki novel ni, walaupun drama nya sudah lama berakhir.

    BalasPadam
  20. saya pun blm dpt novel ni..cite nie mmg best giler...

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...