Jumaat, 16 Disember 2011

Home » , , » Novel Bicara Hati online

Novel Bicara Hati online







salam bahagia,




Drama Bicara Hati hasil tulisan Damya Hanna akan bersiaran tak lama lagi... di Astro Prima. Oh, saya takdak Astro...  


Anda sudah baca novel ini.. lama dah novel nih, saya beli masa zaman saya bujang dulu, tahun 2003.. lebih 8 tahun dulu..



cover novel saya ni dari cetakan yang pertama.. tak sama macam yang ada sekarang.. tengok cover novel yang online ni pun dah pakai tudung...







kalo susah nak baca kat sini boleh baca novel Bicara Hati [klik link]



Jom layan salah satu gambar dalam drama ni.



untuk maklumat lebih lanjut tentang drama ni, boleh rujuk di SINI





Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...