Jumaat, 13 April 2012

Home » , , , , » PRESTASI BLOG KAKYONG[DOT]COM© - MAC 2012

PRESTASI BLOG KAKYONG[DOT]COM© - MAC 2012




Salam bahagia,


Aduh.. bulan ini masih belum dapat untuk menyahut cabaran sendiri untuk update blog at least 1 entri 1 hari... kesibukan menyebabkan blog ini terbiar sepi lagi... tanpa sempat BW mahupun membuat entri baru... aduhhh, doakan semoga saya diberi kekuatan untuk terus kekalkan aktiviti berblog.


Entri ini pun sepatutnya saya UP kan awal bulan, tapi masih terkial-kial mencari masa untuk menulis..




Ini prestasi blog kakyong.com bulan Mar 2012... antara yang terburuk dalam tempoh 10 bulan.  okay takper.. saya sendiri ketawakan diri sendiri.. saya memang masih tidak mampu untuk membuat 2 kerja dengan cara yang terbaik dalam 1 masa.. apa yang terjadi -- blog ini menjadi 'kos melepas' bila saya fokus dan sibuk dengan kerja lain..


Saya tak perlu nak ulas apa-apa dari angka-angka yang tercatat di atas berbanding dengan angka bulan lepas.. memang semuanya merudum.. purata trafik harian untuk bulan Mar 2012 ada kurang dari 500 UV... alamak...!!!  ada peluang lagi ke untuk berada dalam projek 100 blogger... hmm





Referral pulak... purata harian dalam 62 , bulan lepas purata harian dalam 65 sehari, kira okay lah tu kan... Terima kasih pada kawan-kawan yang sentiasa sudi singgah ke mari... jangan serik ya.. saya akan cuba untuk terus berkongsi info yang bermanafaat.. dan akan cuba BW @ menyumbang trafik ke blog kawan-kawan... tapi jangan lah ada yang kecik hati pulak, jika saya tidak tinggalkan komen seperti dulu-dulu... 







Saya ucapkan terima kasih pada kawan-kawan yang sering singgah dan beramah-mesra di blog saya ni... Terima kasih kawan-kawan..  

dan Top 10 link referral ke blog ini :
  1. esempoi.com
  2. ibualiya.blogspot.com
  3. norhayatiberahim.blogspot.com
  4. puanbee.com
  5. denaihati.com
  6. mialiana.com
  7. broframestone.com
  8. mylifemyprimaryplan.blogspot.com
  9. yanmieonline.com
  10. kongsibersamanora.blogspot.com


Terima kasih semua.. tanpa anda, tak ke mana lah blog kakyong.com ni..



Alexa yang semakin menurun dan terus merudum..



..




Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...