Ahad, 27 November 2011

Home » , , » Mengimbau nostalgia : lagu Everlasting Love by Gerard Joling

Mengimbau nostalgia : lagu Everlasting Love by Gerard Joling



Salam bahagia…,



penyanyi ni dah berusia 51 tahun ++ 



NI lagu yang saya selalu dengar masa zaman remaja dulu.. masa di matrik dan juga di kampus… heheh, time muda dulu, bila dengar lagu ni, layan jiwang lah kan... uhuuukkk… tiap kali terdengar semula lagu nih… hati rasa sedih pulak… huwa huwa… Crying face  











hensem kan Gerard Joling ni..





tapi sayang.. gay rupanya dia nih.. ish ish..




Lama sebenarnya saya tak dengar lagu ni.. tetiba terlayan pulak.. sambil2 dok layan baca mini novella Puan Kutu.. Serius best gila mini novella setakat saya dah baca ni, dah 5 part.. sikit pun tak boring.. tu yang saya pun tetiba feeling-feeling jiwang teringat zaman di kampus UUM dulu.. 



...
...






Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...