Rabu, 29 Februari 2012

Home » , » Contest Malaysia Top Blogger | Meh le kome support kakyong[dot]com©

Contest Malaysia Top Blogger | Meh le kome support kakyong[dot]com©



melekat sehingga 29 Feb 2012
n3 baru sila klik ke next n3 ya..
terima kasih atas sokongan



Salam bahagia,


Tetiba dah hampir tengah malam saya terJOIN  Contest Malaysian Top Blogger. 

Hebat hadiah yang ditawarkan.. USD50 (USD30 hadiah contest + USD20 hadiah untuk referral tertinggi).. tak percaya meh klik SINI..


atau pun klik ajer link banner ni

contest ni due pada 29 Februari 2012


Sudikan sokong kakyong yer untuk contest ni.. tolong klik LINK ni >>> http://malaysia.topglobalsite.com/2012/02/kakyongdotcoma.html


dan sampai kat link tu boleh lah tolong klik sharing button yang ada di entri tersebut ya..




nama blog tu tak tau camana buleh ada terlebih 'A'  tu...  


Jangan lupa tau.. pergi ke link INI dan klik2 sharingbutton tu.. sokongan kawan-kawan amatlah dihargai.


Yang dah LIKE or share tu jangan lupa tinggalkan komen kat entri ITU yer.. Insya Allah, jika ada rezeki., boleh lah berkongsi dengan kawan-kawan.


Jom, join sama.. batting eyelashes  thumbs up


p/s
belum tahap nak jadi blogger hebat, apatah lagi top blogger.. cuma pelan-pelan nak belajar cara untuk mempromosikan blog jer & mendapatkan sokongan kawan blog.

..



Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...