Rabu, 1 Februari 2012

Home » , , , , , » Prestasi blog kakyong[dot]com© - January 2012

Prestasi blog kakyong[dot]com© - January 2012




Salam bahagia,


entry sekadar rekod puan punya blog



yang dibulatkan merah tu.. = takde kiraan trafik.. saya tukor template.. lepas dah customize semua, lupa pulak nak masukkan kod google analytic.. maka tiada bacaan trafik pada tempoh lebih 36 jam.. 

secara keseluruhan.. lebih kurang macam bulan Dec 2011 jer.. pertambahan Visits = 2k jer.. dan pertambahan UV (unique visitors) = 1.4k ajer.. pageview pun meningkat dalam 2.3k jer. 

Item yang lain, biasa jer.. bounce rate masih tinggi.. average time on site pun lebih kurang sama jer.. 







Ini pulak referral.. bulan2 sebelum ni saya lupa nak jengah.. peminat setia blog saya ni tak ramai.. average dalam 70 jer untuk sehari. Page visit pun hanya 1.87, tak sampai 2 page pun.. Apa-apapun terima kasih yer kerana sudi singgah sini dan membaca entri saya.. senang sikit rasa hati tengok avg time on site tu dalam 3 minit 43 saat = hampir ke 4 minit tu.


dan top 15 referral blog kakyong[dot]com© untuk Januari 2012
  1. mialiana.com
  2. esempoi.com
  3. norhayatiberahim.blogspot.com
  4. ziefauzi.com   thumbs up
  5. denaihati.com
  6. maz-naz.blogspot.com   thumbs up
  7. mylifemyprimaryplan.blogspot.com  thumbs up
  8. puanbee.com   thumbs up
  9. kakyong72.blogspot.com
  10. chekguisza.blogspot.com
  11. Anamarza
  12. ibualiya.blogspot.com
  13. anastasyea.com
  14. tunzhotspot.blogspot.com   thumbs up
  15. ummihanie.com  thumbs up

buat yang ada thumbs up = kawan-kawan yang join segmen rerama berterbangan.


dan si peramah untuk bulan Januari 2012



dan sebagai penghargaan saya letakkan feed blog untuk 2 top-referral & 2 si peramah di bahagian footer, akan kekal di situ selama 1 bulan. 





dan alexa rank terbaru  big grin




bulan ni merancang nak menambah review alexa blog kenkawan.. bulan Januari 2012, langsung tak sempat @ tak ingat nak mereview alexa blog kawan blogger.


..




jemput semua untuk memeriahkan contest & giveaway ibu sihat anak riang









Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...