Jumaat, 20 Oktober 2017

Home » , , » Sakit lutut hingga susah nak duduk antara 2 sujud

Sakit lutut hingga susah nak duduk antara 2 sujud




Nak citer.
Balik dari Hq Ana Edar  pada tengah malam sabtu lepas (14 Oktober 2017)
Acik dapat hadiah 'sakit lutut'.. 😅

Alkesahnya, seat dalam koc tu kami dapat seat yang depan sekali. Kalo seat kedua & tengah , kan ada tempat letak kaki. Bila ada tempat letak kaki, kaki boleh la rest elok2.

Ditambah dengan suasana kesejukan dalam tren, memang menambahnilai keuzuran lutut ku.

Serius, dah lama tak dapat sakit lutut ni.
Nak berjalan tu masih boleh. Tapi nak bengkokkan memang sakit.
Time solat - part seksa sekali bila nak duduk antara 2 sujud dan tahiyyat. Sakit nya memang boleh mengalir air mata.

Dari Ahad pagi tu Acik ambil 1 teguk Qaseh Premier setiap 4 jam.

Asbab demam semalam (hari Rabu), Acik telan Qaseh Premier seteguk setiap jam. Kikikii.. ni memang desprate nak 'bangun' dari perbaringan kekdahnya. 😂 I need energy.. Alhamdulillah Qaseh Premier provide me the best energy that i need. Plus 3 liter air bancuhan pati kristal sole.

Effect lain nya - solat maghrib tu Acik perasan, masa duduk antara 2 sujud tu, dah tiada rasa sakit. Elok jer letak lutut masa duduk Tahiyat. Syukur sangat.

Alhamdulillah.. 2 nikmat sihat Allah beri semula. 😍😢😭

Ingatkan akan ambil masa lebih lama sebelum lutut benar-benar pulih. S

Alhamdulillah, Syukur ada Qaseh Gold Premier yang diperkaya dengan kalsium tulang ikan semulajadi. Sakit lututku sudah pulih. Tiada lagi lagi rasa ngilu mahu pun mencucuk-cucuk.

Lebih bagus amalkan Qaseh Premier bersama dengan Pati Kristal sole  untuk masalah sendi & tulang.

==


..
#TestimoniQasehGoldPremier
#sakitlutut
#KakyongHabibah
#StokisQasehGoldIpoh






untuk pesanan boleh klik Contact


disclaimer :
Kesan pengambilan Qaseh Gold Premier adalah bergantung kepada tubuh masing-masing.
Jika tubuh kita tak pernah amal makanan kesihatan dan ada banyak masalah lain, proses keserasian mungkin akan mengambil masa.





Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...