Selasa, 31 Januari 2012

Home » , , » Jom mengundi | World Bloggers and Social Media Awards

Jom mengundi | World Bloggers and Social Media Awards




Salam bahagia,






hari ni hari terakhir untuk mencalon kan blog memasing  untuk World Bloggers and Social Media Awards




KOme dah mengundi ke??

Kalo belum , meh daftar kat sini... sign-up


Saya setakat hari ni baru vote 18 blog... saya vote blog yang saya familiar jer...


Tahniah buat Benjy.. undian tertinggi untuk hari ini.. jom undi .. klik jer banner ni..


jom support kawan-kawan saya ni.. klik banner ni tau



most vocal blog pilihan saya



Shopping blog pilihan saya



Photography blog pilihan saya.. thumbs up



best blog of the year... jom ikut saya vote 



kenapa rotikaya.com.. sebab most isu terjah sendiri.. keep it up yer.. thumbs up


saya tak VOTE best F&B blog.. kalo mat gebu calonkan blog dia, saya sure VOTE.


jom vote yang ini juga.. 


Ada beberapa kategori saya tak vote.. sebab saya pun tak familiar dengan blog-blog tu dan kurang arif akan kategori tu.




Jangan lupa SIGN-UP jika mahu mengundi.

Jika anda rasa blog anda layan untuk dicalonkan.. SIla berbuat demikian segera.. sebabnya hari ni last day..



..




jemput semua untuk memeriahkan contest & giveaway ibu sihat anak riang








Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...