Khamis, 15 Mac 2012

Home » , » Anda nak cheezy magik percuma

Anda nak cheezy magik percuma
Salam bahagia,saya ade buat giveaway di "kedai saya.." jika anda ingin miliki 1 set cheezy magik ni... sila klik banner di bawah ni yer..

p/s
hanya berkongsi sedikit kegembiraan... semoga kawan2 blog sudi join.. mana tahu nanti saya boleh share lebih banyak kegembiraan...nota :

Saya ni sejak kejadian yang menimpa adik Dirang dan mengetahui sebab sehingga terjadinya kejadian menyayat hati tu... jadi susah pulak nak menulis entry.. dari pagi 14 mar 2012 adap blog nak menulis entri baru... tapi buntu.. tiada kata seindah bahasa yang dapat diucapkan..


Doa saya, semoga ibu adik Dirang tabah hati menerima trajedi ini... saya yang bukan siapa-siapa ini pun merasa sangat berduka dan sangat sedih dengan kejadian begini. Kejadian sebegini - anak hilang, culik dan bunuh... seolah memberi isyarat kehidupan masa kini sangat tidak selamat.. manusia sudah hilang iman, hanya kerana dendam, anak kecil tidak berdosa menjadi mangsa. 

.. 

Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...