Rabu, 20 April 2011

Home » , , , , , , , , » Anis dah beralih arah.. tak minat Dora dah..

Anis dah beralih arah.. tak minat Dora dah..

 

Salam bahagia,

 

Anis memang minat dengan Dora.. tapi sejak akhir2nya.. dah kurang minat.. kalo ade kartun Dora tu dah tak berapa nak amik port.. La ni Anis dah terpikat dengan YAya pulak… hehehe.. sweet je Yaya ni kan.. cute pulak tu.. anak sapa lah ni..??!!! Winking smile


sumber gambar : Paklang


 

Ibu ni kan memang tak ikut sangat apa yang kartun anak2 tengok.. maksudnya ibu tahu la petang hari Ahad depa ade tengok kartun Boboiboi… tapi ibu tak amik port sangat jalan ceriter nyer.. baru semalam ibu perasan watak Yaya ni.. itu pun bila Anis nampak gambor ni..

 



Anis terus cakap  “ e-ehh.. yaya saya”… “ Yaya ni comel la ibu”  “kakak sukaaa yaya..”

 

Anis excited betul bila citer pasal yaya ni… Winking smile

 

Ibu pun google la pasal ‘kartun yaya’ ni.. la rupanya watak dari animasi BoboiBoy… ibu jumpa link kat sini.. menarik >>> Kartun Adalah Ikon Kanak-Kanak

 

dan ibu memang sangat2 setuju dengan pendapat kartun adalah ikon kanak-kanak… lagi pulak karektor kartun boboiboy ni memang comel2 belaka.. kiutmiut gitu… Open-mouthed smile

 

 

anak2 kome ade ke yang layan Animasi BoboiBoy ni….???

 



 

 

Anis dah siap request.. “nanti kakak nak tengok Boboiboy kat top (laptop) ibu” Smile with tongue out

 

adeiiihh.. habis la ibu pasni.. buleh jadi terkureng la masa ibu nak ngadap lappy.. dah ade plak yang nak berebut lappy ibu neih…. Winking smile Btw, animasi boboiboy ni memang TerBAEEKKK…  Thumbs up maklumat lanjut boleh refer >>> Animonsta

 

Sinopsis boleh baca kat SINI, SINI dan SINI

 

p/s

tak habis meroyan pasal Asmara.. la ni meroyan kartun Boboiboy pulak..

 

 

salam kasih sayang,


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...