Ahad, 18 Mac 2012

Home » , , , » Seminar WordPress : Produk Baru Dari Akademi Denaihati

Seminar WordPress : Produk Baru Dari Akademi Denaihati





Salam bahagia,


Ini adalah peluang untuk kawan-kawan yang ingin memajukan diri dalam dunia blogging. Pada saya seminar yang akan dibuat ini memang bagus, sudah pasti ada banyak tips dan ilmu baru yang dapat dipelajari.

Kakyong dulu sempat berhosting dan menggunakan wordpress selama 7 bulan..  banyak benor cabaran berhosting ni.. lebih lagi dengan bajet yang nan-ado (masa tu guna free hasil tajaan), pastu ilmu pasal wordpress pun ciput jer... 





Jadi untuk kawan-kawan yang nak upgrade kan diri dan ilmu berblog... boleh le intai-intai seminar Wordpress dari Akademi DenaiHati... Denaihati dah tubuhkan Akademi DenaiHati.???




Maklumat seminar ini adalah seperti berikut:
SEMINAR WORDPRESS AKADEMI DENAIHATI
TEMPATHotel Singgahsana, Petaling Jaya
TARIKH14 – 15 April 2012
MASA9 Pagi – 6 Petang
YURANRM 250 (Mendaftar sebelum 5 April 2012)
RM 350 (Mendaftar 6 April – 12 April 2012)
Peserta yang menyertai seminar ini akan menerima:
  • Asas pemasangan wordpress nak membina blog bermutu
  • Memahami cara pengendalian blog wordpress yang lebih efisien
  • Mengetahui cara integrasi blog dengan sosial media
  • Sebuah domain dan hosting selama setahun
  • Sebuah eBook “Blogging For Beginners”
  • Sebuah eBook perkongsian daripada Ariffshah bertajuk “SEO Untuk Semua”
  • Sertai Hi Tea Sepetang Bersama Blogger anjuran Denaihati
  • Customer support selama setahun pada waktu dan tarikh yang akan dinyatakan
  • Menyertai komuniti blogger di bawah kelolaan Denaihati Network Sdn Bhd
  • Ahli Akademi Denaihati dan mendapat diskaun untuk kursus dan seminar akan datang.
Tujuan utama seminar ini adalah untuk memberikan pendedahan tentang WordPress kepada mereka yang belum mengenali apa itu blogging, mereka yang sudah mempunyai blog dan ingin berhijrah ke WordPress atau mereka yang sudah mempunyai blog WordPress dan ingin mendalami WordPress.

Jadi jika berminat... sila klik SINI laju-laju... 


Kalo kome ade bajet & ade kemahuan untuk memaju & meningkatkan potensi diri dalam dunia berblog ni... jangan lepaskan peluang ni.


..


 


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...