Sabtu, 9 April 2011

Home » , , , » Tak per lah jika tak sudi terima blog saya

Tak per lah jika tak sudi terima blog saya

 

 

salam bahagia,

 

31 Mar lepas, nampak kat blog Bee ade tampal widget apesal.com. Jadi pada tarik yang sama, ibu pun register lah.. dapat notify depa akan review untuk tempoh 24 jam.

 



 

4 hari kemudian, permohonan telah ditolak… Smile with tongue out

 



 

Alasannya adalah seperti yang dalam kotak biru tu…

 

Sedih ke ibu? Idok le.. cuma rasa macam tak adil lah kan.. sebab boleh kata rata2 blog yang ibu tengok yang ada dalam tu blog personal jugak.. huhuu…

 

Dah deme tak sudi, apa nak dikata kan… masih ade geng blogger dan komuniti blogger lain yang terima blog picisan ibu ni.. walau apapun terima kasih le sebab dapat le juga sikit trafik dari kome..

 



 

Kome, ade ke yang berdaftar dengan Apesal.com ni… ???

 

Apa2 pun, dengan mood berblog yang agak terumbang-ambing lately ni.. maka ibu berpuashati ajer lah dengan ranking blog buat masa ni.. Winking smile

 

 



 

Bila mood berblog dah mari & UP macam biasa.. baru lah ibu fikir jalan nak join lebih banyak segmen blogger yang lain pulak… satu cara untuk mendapat tempias blogger2 terkenal ni adalah >> rajin2 le join segmen sesama blogger.. lebih2 lagi blogger yang hebat2.. Smile with tongue out bukan nya hadap sangat nak dapat tempias popular.. tapi cukuplah dapat meramaikan lagi kawan2 yang sudi beramah-mesra di blog kecil ku ini… Thumbs up

 

p/s:

ibu ni kan mana lah ade kawan sangat… hari2 ngadap anak2 jer.. bila semakin ramai kawan2 yang memeriahkan blog kecik ibu ni.. memberi impak juga kepada kemeriahan hidup ibu sehari-hari. dan rasanya ibu akan terus keep friendship dengan kawan2 yang rajin beramah-mesra di sini.

 

 

salam kasih sayang,


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...