Ahad, 18 Mac 2012

Home » , » Share and Win Jubah Hoodie

Share and Win Jubah Hoodie




Salam bahagia,

Jenjalan tengok kenkawan.. ternampak pulak giveaway ni... 




hadiahnya adalah sehelai jubah satin berhud seperti dalam gambar ni... cik/puan penganjur kata boleh pilih saiz dan warna..

Kalo dapat jubah ni memang best : sebab nya kakyong memang takde jubah, apatah lagi jubah yang cantik macam ni.. mesti lah teringin kan... boleh la mengubah sedikit penampilan. Biasanya kakyong ni pakai simple-simple jer, selain baju kurung, hanya suka berblaus @ ber't-shirt' ajer.


Jubah ini bernilai RM80 tanpa manik, RM110 bermanik. Manik dipinggang mengambil masa selama 10jam untuk dijahit. Bayangkan kenapa baju yang manik banyak tue beratus-ratus diaorg jual hahaha



Jika nak join.. sila klik banner ni..





due pada 31 Mar 2012..


kakyong nak ajak :


..



 
 


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...