Khamis, 26 Mei 2011

Home » , , , » Comelnya cik Misi ni…

Comelnya cik Misi ni…

 

Salam bahagia,

 

Semalam sebelum tidur malam tadi, sempat jengah 1-2 blog peserta yang join GA 6th Anniversary.. (bukan tak nak check semua.. tapi anak dah bising ajar tidur..Smile with tongue out ) .. tu la pasal, sebelum tu dok ‘berkicau’ tak hengat.. hihii

 

Masuk jer blog cik adik Misi ni.. terus jatuh cinta.. Red heart jatuh cinta dengan owner blog yang comelll , cute gitu.. maaf le, saya ni kan tak leh tengok apa juga yang cute, comel, gorjes… Smile with tongue out

 



 

 

Nak kenalan dengan adik Misi yang comel ni.. jangan segan2 singgah ke Blog Cik MisiWinking smile

 

Sori yer dik, ni bukan segmen tegur2.. hanya suka-suka jer nak tampal.. keep on blogging ya.. btw, she is taken ya… melepas la abang2 kat luor sana tuh… Smile with tongue out

 

 

salam kasih sayang,


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...