Jumaat, 20 Mei 2011

Home » , , , , , , » Suez diary–saya sudah review blog anda!!!

Suez diary–saya sudah review blog anda!!!

 

 

Salam bahagia,

 

Owner blog Suez Diary ni pernah request saya ‘komen’ @ review blog dia.. see, siap buat n3 lagi & siap pesan kat Pinky Momma supaya sampaikan pesan di angin lalu… sweet jer kan… Winking smile

 



 

SInce malam ni, I’m in good mood, (walaupun sikit sedey sebab episod 8 Nora Elena tadi, sedih.. simpati dengan Nora yang sedang bingung.. ) jadi, saya review ringkas-ringkas jer okay.

  • sila semak ranking alexa blog anda di alexa.com, raking ni anda boleh improve tau.. dan jangan lupa claim ur site di alexa.com juga

  • template blog anda tidak mesra SEO.. sila baca n3 ini  >> Kenapa blog moms @ ibu-ibu perlu mesra SEO

  • layout blog : sebaiknya letakkan kedua2 sidebar di belah kanan (merujuk arah tangan yer), sebab search engine akan mula kan carian dari belah kiri.. dan searcch engine tak boleh ‘baca’ sidebar yer.. Winking smile

  • background blog tu macam hanging jer.. apsal yer jadi camtu???

  • bloglist pulak >> elok pamirkan 10 jer.. jadi, tidak lah sidebar panjang melurut.

  • blog anda berat yer.. sebab lebih 200Kb… sila kurangkan bilangan post dari 7 ke 3 @ 4 sahaja. the less the better.. Winking smile

  • iklan nuffnang untuk leader board tu, dah salah tempat.. sepatutnya di atas header, bukannya di footer blog… sila semak balik tutorial untuk tampal kod ads nuffnang ..


 

Cukup la kot, review @ teguran ringkas ni.. harap berpuashati… Winking smile

 

 

salam kasih sayang,


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...