Rabu, 18 Mei 2011

Home » , , , , , , , , , » Filem CUN memang CUN… kome dah tengok?

Filem CUN memang CUN… kome dah tengok?

 

 

Salam bahagia,

 

beberapa hari lepas nampak keyword masuk “Faezah Elai Cun”… heheh.. kebetulan beberapa minggu lepas saya memang dah tengok dan repeat beberapa kali filem ni dengan anak2… as usual lah yer.. saya download jer.. bila ntah nak dapat peluang tengok kat panggung.

 

nak download ? Check link kat sini >>> Filem CUN

 

jom layan ost @ lagu filrm CUN ni... memang best.. sesuai jer suara Remy Ishak dan Maya Karin.. ;)

 

 

Kome dah tengok filem CUN.. ??? Kalo belum.. meh la layan review sesuka hati saya ni… Winking smile

 

Kenapa kome patut tengok filem CUn ni??

 

Pertama : sebab ada Kuntom Renjong… watak Faezah Elai dalam filem ni.. thumbs up Thumbs up untuk FE.. saya suka lakonan dia.. walau FE bukan heroin.. tapi fokus saya selalu pada dia… Smile with tongue out

Faezah Elai Filem CUN

 

Faezah Elai @ Kuntom Renjong @ Filem Cun

 

Kedua : ada Kembang (watak untuk kerbau) yang bermake-up sakan… hahaha.. Rolling on the floor laughing Open-mouthed smile dah lama takda filem yang buat watak khas untuk binatang ni…

 



 

KeTIGA,:  sebab ade Remy IShak & Maya Karin tengah kejor ayam kampung.. depa la hero dan heroin filem ni.. Smile

 



 

KeEMPAT : ada scene bergaduh kat limbah (tali air kecik kot.. hahaha ) Open-mouthed smile

 



 

keLIMA :, filem ini memang sangat FUN.. dari awal sampai nak habis dok gelak sampai senak perut.. bahagia jer rasa tengok citer ni.. Winking smile Thumbs up penuh dengan unsur kekeluargaan dan kasih sayang..

 



 

keENAM, lori ni pun ‘watak’ penting juga dalam filem CUN ni.. Smile with tongue out



 

keTUJUH.. loghat utara yang memang tak boleh blah.. << actually ni patut jadi penyebab no1 kenapa kome patut tengok filem nih.. heheh.. Smile Winking smile

 



keLAPAN – nama watak dalam filem ni.. >> atan, maneh (manis), bedah tonggek, luna, tom, putat, kembang.. dan lelain… memang best..

 

keSEMBILAN – ade juga scene sedih.. menitis gak air mata… huhuuu…

 

ke10--- kalo kome tengah frust ke kaciwa ka.. meh layan tengok Filem CUN ni.. sure tak nyesal punya… jangan lupa link kat SINI.

 

Credit : FB CUN movie, nak tengok lagi gambar-gambar, sila klik SINI

 

 

p/s:

harap tak muntah ijo maupun muntah darah.. Smile with tongue out saya memang suka menampal gambar… hehehhe

belum ada mood untuk review drama Nora Elena.. sebab saya belum dapat DIGEST drama ni seperti mana saya DIGESt drama Asmara.. Smile with tongue out

 

salam kasih sayang,

 


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...