Ahad, 22 Mei 2011

Home » , , , , , » Menang strawberry white coffee GA Eyriqazz@GTO

Menang strawberry white coffee GA Eyriqazz@GTO

 

Salam bahagia,

 

Bulan lepas hanya join 1 GA ni… join di blog ini… Winking smile Alhamdulillah, rezeki…

 

Actually motip join GA Eyriqazz adalah nak diTEGUR oleh Eyriqazz… best rasanya bila diTEGUR oleh blogger otai dan popular.. walaupun Eyriqazz belum tersenarai dalam top 20 blogger Melayu, tapi sapa yang tak kenal Eyriqazz, ‘duta’ Nuffnang.. Winking smile

 



 

Gumbiranya sebab terpilih antara 4 slogan terbaik… Winking smile result penuh semak SINI ya.. dapay 2 sachet kopi stoberi… nanti saya buat review yer… saya memang suka kopi… Open-mouthed smile

 

saya memang tak reti buat slogan.. selalu malas nak join GA/Contest yang kena buat slogan.. tapi semangat nak diTEGUR punya pasal.. maka ini le slogan yang dipertaruhkan..

 
Saya Teruja Untuk Memiliki Astro B.yond PVR kerana boleh dapat siaran dan kualiti gambar di tv yang lebih baik dan boleh rakam drama Asmara pujaan hatiku dan pada masa yang sama tidak perlu berebut dengan suamiku yang sibuk nak tengok drama si Capik di tv2 . Smile with tongue out

 

 

Tak sabar nak tunggu Eyriqazz@GTO TEGUR blog saya ni… harap2 dapat perbaiki segala kelemahan yang ada.. Winking smile almaklum lah blog di hosting WP ni belum pernah di review oleh sesiapa lagi.. saya jer yang tak sudah2 dok TEGUR blog kawan-kawan.. Smile with tongue out

 

btw, just nak inform, saya dah 1 bulan lebih remove iklan Nuffnang dari blog ni… saya majuk.. sebab 2 bulan takde BE @ apa2 income pun.. Sad smile

 

 

p/s

kenduri rumah PIL tu esok, bukan hari ni en ayah dah beri silap info.. so hari ni buleh berjimba-jimba online lagi

 

 

salam kasih sayang,

 


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...