Jumaat, 9 Disember 2011

Home » , , , , » Prestasi blog kakyong[dot]com© - Nov 2011

Prestasi blog kakyong[dot]com© - Nov 2011




Salam bahagia,


Dah banyak kali nak buat n3 ni, tapi manjang jer lupa.. hanya sekadar untuk rekod..






Angka pelawat (visits), unique visitors dan pageview merosot dari bulan lalu..  thumbs down

Hanya bounce rata dan new visits yang bertambah baik sedikit.. itu pun sedikit ajer.. happy 

Apa-apapun, saya nak ucapkan terima kasih kepada mereka yang sudi menjejak ke blog saya ni.



Top 15 referral : (selain google dan blogger)
  1. norhayatiberahim.blogspot.com
  2. kakyong72.blogspot.com (blog personal saya nih, tapi saya dah tak update, baru seminggu ditinggalkan)
  3. esempoi.com 
  4. denaihati.com
  5. busuk.org
  6. spostenterprise.blogspot.com
  7. elissmie.com
  8. syamilamohd.com
  9. sakilacraft.blogspot.com
  10. alinalan.blogspot.com
  11. puanbee.com
  12. ourdreamsoflife.blogspot.com
  13. mak3hero.blogspot.com
  14. ziefauzie.com
  15. homemakers-puteri.blogspot.com


Akhir sekali, si peramah untuk bulan ini, semua blog mereka nih ada dalam "SENARAI BLOG SAYA" di sidebar.




Maaf yer sebab bulan Oct & Nov 2011, saya takde sediakan hadiah comel-comel untuk pemenang.. lagipun bulan Dec 2011 saya baru UP kan banner penaja nya.. jadi kena deal dengan penaja dulu camana, jika penaja masih sudi, maka ada lah peluang si peramah bulan Oct & Nov 2011 dapat hadiah kraft comel-comel dari Sakila's craft.



Alexarank terbaru.. pagerank masih sama.


p/s
ade ke yang sudi jadi penaja bagi segmen si Peramah di blog saya nih... Selalunya orang yang sama jer yang menjuarai segmen si Peramah ni... yer lah kawan-kawan yang rajin support saya kan..
Buat pengunjung yang lain, sudi-sudilah tinggalkan komen, boleh saya berbalas kunjungan ke blog kalian juga.. 






..
jom support saya untuk gadget impian
..








Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...