Jumaat, 1 April 2011

Home » , , , , , , , » 10 jam rasa panas membara.... ekekkekekke..

10 jam rasa panas membara.... ekekkekekke..

 

 

salam bahagia,



 

Mohon ampun maaf sebab dari seawal pagi tadi, blog ini memang tidak dapat dilayari atas masalah server.. Ini memang bukan di bawah kawalan empunya blog.. buleh la baca keluhan ibu di n3  >> Blog ku hilang lah pulak

 

Mujurlah blog di blogspot tu masih dikekalkan dan diaktifkan… Winking smile dapat le jugak meluahkan rasa kat situ.

 

p/s

sedang marathon menonton drama Asrama di http://www.tonton.com.my Rasa macam pernah baca dalam novel.. ahhh, rasa macam kena selongkar novel yang ade dalam lemari buku… Smile with tongue out hehehhe.. org lain dah khatam citer ni, ibu baru nak nonton… Asrama 2 dah tengok 4 episod.. now nak khatamkan Asmara 1…

 

ohya.. sambil2 nonton (actually lebih kepada dengor.. heheh, Open-mouthed smile )  , ibu akan cuba membalas komen2 yang belum dibalas..

 

Terima kasih kerana sudi singgah ke mari.

 

 

salam kasih sayang,

 


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...