Rabu, 6 April 2011

Home » , , , , » Ada kah yang rindu

Ada kah yang rindu

 

 

Salam bahagia,

 

Hampir 4 hari, mood blogging ke laut.. tak blogwalking sejak Sabtu lagi.. huhuuu.. ade ke yang rindu dengan komen2 ibu…

 

Maaf lah yer.. ibu pun tak tau kenapa leh jadi camni.. setelah 2 tahun aktif berblog,, ini lah pertama kali ibu rasa macam nak berehat lama-lama dari berblog .. meaning : tak update n3, tak blogwalking, pokoknya tak buat apa2 lah kat blog… huhuuu.. Disappointed smile

 

Maaf juga yer.. jika ade peserta2 contest Aksi si cilik berbasikal yang ternanti kehadiran ibu untuk memberi chop LULUS… Insya Allah, ibu cuba usahakan dalam 1-2 hari lagi…

 

Ibu bukan takde idea nak menulis @ berkongsi idea.. banyak idea.. tapi mood ibu ni rasa macam melayang2 jer.. bila nak mula menaip.. kepala terus jadi blank.. rasa macam tak leh nak keluorkan apa yang ada dalam pemikiran ni…. sadis betul la bila ade perasaan macam ni…

 

Hari ni ibu plan nak update bloglist tu dulu… doa2kan lah semoga mood ibu UP macam selalu… Confused smile

 



 

Rindu - Hijjaz




salam kasih sayang,

 


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...