Sabtu, 30 April 2011

Home » , , , , , , » 6 tahun sudah

6 tahun sudah

 

salam bahagia,

 



 

30 April 2005, tarikh kami selamat dinikahkan pada hari Jumaat, di masjid kg Sri Klebang, beberapa minit sebelum azan Isyak.

 

Saya kahwin pada usia yang agak lewat.. sudah 33 tahun waktu itu.. Winking smile jadi kome buleh tahu la umur ibu berapa kan sekarang ni.. tak muda lagi okay, walaupun pandangan mata itu buleh menipu (yer la until now orang dok kata kita belum 30’s hhehe… Smile with tongue out ).. tahun depan dah kena join kelab 40’s.. huhuuu….

 



 

Nak tahu kesah dan sejarah perkenalan kami. boleh la godek2 di blog kakyong72.blogspot.com.. baca di SINI & SINI.. Winking smile

 

Buat semua teman dan kenalan,

doakan kami terus dapat kekalkan kebahagian (susah senang) bersama.. walau baru 6 tahun, tapi jalannya memang cukup berliku.. dan dugaan nya bukan sedikit.. dan tidak kurang yang berkata, sukar mempertahankan perkahwinan jika tiada cinta sebelum kahwin.. tapi sebenarnya ketahui lah cinta selepas kahwin itu lebih banyak manis nya… sudah 6 tahun pun kita masih explore lagi pasangan kita.. Winking smile

Alhamdulillah, kami dikurniakan anak-anak comel lagi manis yang menyerikan hidup kami..

 

p/s

Gembira kerana pernah menulis n3 ini dan ini.. setelah 2 tahun dapat juga ku mereview nya semula… Open-mouthed smile

 
Buat teman di luar sana,

usah gusar bile belum bertemu jodoh.. usah sedih bila tiap kali diuji.. usah merungut “sukarnya mencari yang serasi”.. kerana Allah memberi mu hujan supaya nanti dikau bisa melihat pelangi yang cantik.. Smile

 

 

Semalam Zed Zaidi nikah.. takde ke yang buat coverage..? saya pun kipas mati (fanatik) dia ni:D

 

Zed Zaidi

 

salam kasih sayang,


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...