Isnin, 18 April 2011

Home » , , , , , , , » kasut saya saiz 4 ajer

kasut saya saiz 4 ajer

 

 

salam bahagia,

 

Dah habis dah sesi meneka saiz kasut ibu… untuk pengetahuan semua, ibu ni ‘rendang’ jer… dulu boleh la masuk kategori ‘petite’, sebab masih slim & dengan ketinggian tak sampai 145cm pun… Smile with tongue out so dengan saiz yang macam ni takkan la saiz 7 @ 8 kan… masa mengandung pun kaki tak kembang mana, masih juga guna saiz 4 @ 36… hehehhe…  orang kaki saiz kecik ni pun bukan senang nak cari kasut.. tu pasal la ni senang pakai selipar jepun jer..

 

sekarang ni tak boleh la nak dikatakan ‘petite’.. sebab dah kembang segala ruang.. belum dicampur dengan lemak2 yang sudah diternak sekian tahun… hehhehe… Open-mouthed smile

 

Yang telah berjaya meneka dengan jayanya adalah :

 

Semua yang disebut di atas… ibu memberi anda ruang untuk memPROMOSIkan blog anda (prefer blog personal bukan blog GA yer..) di blog ibu ni.. so setiap kome akan dapat 1 ruang n3 & sila lah mula mengarang n3 untuk itu yer.. content kalo buleh bior simple dan ringkas.. max 4 perenggan yer… kalo nak letak gambor, sila sertakan.. tapi n3 kome tu mesti lah menarik supaya ramai yang tertarik untuk singgah ke blog kome… Winking smile

 

Anda ber6, diberi tempoh 3 hari , due pada 21 April 2011, dan sila emailkan ke kakyong72@gmail.com. Selepas tarikh tu, tiada surat menyurat akan dilayan… hehehe.. kejam kan… Smile with tongue out

 

Alah, setakat nak mempromo kan blog sendiri, takkan nak amik masa sampai berminggu2.. 3 hari pun dah kira lama tau… Actually hari tu nak bagi hadiah berbentuk design macam header ke signature atau watermark.. tapi nanti amik masa plak.. jadi ibu pilih promosikan jer blog2 yang menang ni.. sambil2 tu dapat juga menambahkan kenalan blog kan… Winking smile

 

dan on-top of it.. ibu akan buat simple review ke atas blog2 kome ni yer…

 

 



kasut ni saiz 37.. kasut orang, dia tak mau pakai dah, dia pun kasi ibu… tak selesa pakai kasut ni, mungkin sebab dah lama tak pakai heel.. dan kasut ni besar sikit kan dari saiz ibu.. dan ibu pun tak favor sangat kasut bertali ni.. lebih suka kasut bersarung… Smile with tongue out dah orang bagi banyak pulak songeh.. hehehhe… patutnya ucapkan Alhamdulillah.. apa lah ibu ni…

 

p/s

ade yang cakap saiz 36 tu sama dengan saiz 3.. & saiz 37 tu sama dengan saiz 4... erkkk.. tapi selalunya lah kan.. ibu memang beli saiz 36 dan most of the time saiz 4.. kalo saiz 5 tu macam pakai kasut pinjam jer.. so wonder plak, standard saiz kasut ni camana erk.. pernah juga try kasut berjenama (try aje, tak beli pun).. kalo saiz 4 macam besor benor dengan kaki ibu... agaknya ade beza kot standard saiz kasut ini antara Malaysia, Uk & US... ;)

 

 

 

salam kasih sayang

 


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...