Sabtu, 7 Januari 2012

Home » , , » Menang voucher dari Wafico Shawls House

Menang voucher dari Wafico Shawls House



Salam bahagia,


Ini mini giveaway yang saya join di facebook semalam.  Terima kasih pada Faryza sebab tag saya untuk mini giveaway tersebut. 




Keputusan dah diumumkan semalam, tapi saya baru perasan petang ni.. Itu lah banyak sangat incoming email..



Alhamdulillah, syukur.. kiranya ini boleh lah dianggap sebagai hadiah hari tua saya semalam. Terima kasih Wafico Shawls House

Tahniah juga untuk pemenang yang lain.. keputusan boleh lihat di FB Wafico


saya belum decide lagi nak beli apa dengan voucher tu.. bak kata pemilik Wafico Shawls House ni, voucher ni tiada tarikh luput.. jadi, saya kena intai-intai dulu apa yang ada kat situ. 


Selain di FB, depa ni  ada blog rupanya >> 


jom klik header ni.. intai-intai apa ada kat sana

JOm intai-intai apa yang ada di blog & FB Wafico Shawls House

  • ada tudung bawal plain - RM12, ada juga combo set (inner+shawl+ribbon clip) - RM20 jer  , lebih lanjut sila klik SINI dan SINI juga
  • ada juga innner cotton & juga inner jersey.. klik SINI untuk tengok gambornya
  • ada aksesori tudung - pin, klip dan macam-macam lagi.. cepat klik SINI laju-laju.. macam-macam pulak kan hiasan tudung sekarang ni.. 
  • ada juga princess blouse - nak tengok gambar sila klik SINI .. tak sesuai kot untuk saya dah berumur nih.. tapi memang cantik.. kalo ada size kecil, nak juga beli untuk anak-anak dara kecil saya (umur bawah 6 tahun)
  • ada maxi dress.. tengok sendiri lah gambornya yer.. klik SINI
  • selebihnya sila explore sendiri di FB Wafico Shawls House

Rambang mata juga bila dah tengok semua gambar-gambar tu.. 


Yang sebenarnya saya teringin nak beli yang ini.. mudah jika nak pakai dengan tudung bawal.. elok jer tutup leher kan.. 



inner neck cotton



apa pun, masih berfikir-fikir lagi ni apa nak buat dengan voucher RM50 ni..  *Alhamdulillah, dalam hati bertaman-taman*


..


saya menjemput rakan dan kenalan blog untuk menyokong dan sertai contest & giveaway ibu sihat anak riang. terima kasih.










Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...