Isnin, 2 Januari 2012

Home » , , » Selamat tahun baru 2012

Selamat tahun baru 2012




Salam bahagia,


Hari ini sudah 2 Jan 2012.. 2 hari juga blog ini tidak berupdate & list untuk segmen rerama pun tak sempat saya nak update untuk yang join pada 31 Dec 2011.


Bukan sengaja menyepi.. tapi kesibukan di hujung tahun (31 Dec 2011) dan program balik ke kampung yang tidak dirancang pada 1 Jan 2012, menyebabkan saya tak de peluang nak akses ke internet. Almaklum lah, 'henfon bijak' pun tak dak.. jadi memang terpaksa lupakan terus blog.




gambor ni adik ipar upload di FB dia.. saya kidnap & edit sesuka hati



Merata blog dok bercerita tentang azam baru... saya?


Tahun ini, dalam tempoh beberapa hari lagi saya kan mencecah ke usia 40.. ada pepatah "Life begins at 40's".. ntah apa lah yang baru nak bermula kan.. Namun pada saya, 40 ni sepatutnya usia yang sudah matang, matang dalam menguruskan emosi, juga matang dalam menguruskan isu kehidupan sebaiknya dan mengurangkan error yang berbentuk emosi kebudak-budakkan.. dan juga usia di mana tempoh pembelajaran tetap perlu diteruskan.. 


Apa azam saya tahun ni??? 

Saya sebenarnya jarang menyimpan azam... pada saya tidak perlu tunggu tahun baru untuk membuat resolusi dan azam... yang pasti apa yang akan & ingin saya buat semuanya bertitik tolak pada anak-anak.. selain berusaha untuk meningkatkan skil dalam dunia blogging. Saya merancang nak adakan satu giveaway awal tahun untuk blog kakyong.com ni... tapi kena cari sponsor lah dulu. Jika ada yang sudi jadi sponsor tu, boleh lah roger saya.


p/s
Jika berminat nak tahu apa yang saya rancang untuk anak-anak, rajin2 lah intai blog Keluarga Ibu3A




.. Jom meriahkan sekali contest & giveaway ibu sihat anak riang..




Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...