Jumaat, 13 Januari 2012

Home » , , » Shahrizal dan drama Atas Nama Cinta

Shahrizal dan drama Atas Nama Cinta




Salam bahagia,


Lama tak update tentang Shahrizal Jaszle (Shahz Jaszle). Adik saya tu sekarang ni masih di Australia untuk penggambaran drama terbaru TV3, untuk slot Akasia, berjudul Atas Nama Cinta, terbitan Zeel Production. Bakal ditayangkan di TV3 pada 8 Feb 2012. 







Shahrizal membawa watak Dr Tengku Farish. 



Tengah review skrip ke ni??


dan lagi gambar depa bersua.. 


kredit semua gambar dari twitpic ShahIskandar


ShahISkandar ni peramah di twitter.. rajin betul dia update gambar sepanjang di Australia.. berbeza dengan Shahrizal.. sejak akhir-akhir ni sudah semakin jarang berkicau.



yang juga berlakon : Tasha Shila, Wan Sheikh, & Aida Aris


Sinopsis drama??? Tak ada.. belum jumpa lagi..


p/s
walaupun tanpa sinopsis, takat tengok gambor pelakon jer.. tapi rasa macam best jer drama ni.. lebih-lebih lagi ada scene di luar negara.. 


...






Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...