Sabtu, 26 Mac 2011

Home » , , , , » Berbasikal sambil berpayung

Berbasikal sambil berpayung

 

Salam bahagia,

 

mentang lah hari2 belah petang asyik hujan jer.. maka si Anis ni pun sibuk la nak main payung.. sila lah abaikan payung yang sudah senget-benget tu.. Smile with tongue out

 



eh-eh.., camana ni ibu





“ pelan-pelan dok balance kan badan, basikal & payung .. hehehhe…

 


akhirnya … berjaya mengayuh basikal sambil berpayung..

 



yaaayyy… tahniah kakak Anis… Thumbs up



 

 



 
muka blurr jer.. tak puashati.. nak main lagi.. tapi Aliya dah rebut payung…

 

Anak2 kome ade aksi macam ni… atau seumpamanya.. Jom join contest Aksi si cilik berbasikal

 

p/s

masih belum ade mood nak merepek panjang-panjang.. bila menaip jer otak tak jalan..

n3 ini autopublish.. hari ni ibu ade kat Ulu Kinta.. ade projek sket… so akur ajer lah..

Pada kawan2 yang tempah kerja design, ibu akan reply email kome belah malam nanti yer.. jadi segala aktiviti online hari ini adalah ‘disejukbeku’ Disappointed smile Komen2 kelmarin dan semalam juga akan ibu usahakan esok @ sebaik ibu dapat beronline semula.

 

 

salam kasih sayang,


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...