Jumaat, 4 Mac 2011

Home » , , , , , , , » Buku cantik untuk ibu

Buku cantik untuk ibu

 

Salam bahagia,

 



 

Suatu malam Maktam singgah rumah kami dan pulangkan novel yang dia pinjam dari ibu. Maktam tak masuk rumah pun, just hulur buku kat Anis.

 

Anis (dengan gaya sambil terlompat-lompat gumbira)
Ibu, maktam bagi buku cantik untuk ibu

 

hehehhe…. sweet jer statement Anis tu….

 

Lately ni atok (ayahnde ibu) pun kerap dok pinjam novel2 ibu… 2-3 hari sekali atok mesti singgah, pulangkan novel dan pinjam lagi 2 buah novel… Winking smile

 



Ibu pun la ni isi jugak masa dengan membaca novel.. sambil nenenkan Aliya, boleh lah baca dalam 10 mukasurat. Lebih bersemangat sebab baru dapat bookmark cantik ni.. hadiah GA dari Baby Sarah n Mom Shoppe. Thumbs up

 



 

Ini novel yang masih belum sempat ibu khatam2 kan lagi…

 

Kome rajin ke layan novel… Winking smile

 

 

salam kasih sayang


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...