Sabtu, 19 Mac 2011

Home » , , , » Pengantin serba-biru

Pengantin serba-biru

 

Salam bahagia,

 

Ini kesah pengantin yang dah lebih sebulan yang lalu.. maap le sebab sekarang ni baru sempat nak upload gambor.. Smile with tongue out

 

 

sempat snap sepanduk pengantin ni… heheheh.. eh, sepanduk ke namanya nih.. udah tersenget2 kat tepi jalan menghala ke Simpang Pulai… Smile with tongue out

 

 

 

ini rombongan dari pihak lelaki… kompang DVD jer.. janji ade bunyi kompang… baru meriah acara menyambut pengantin..

 

dah tiba masa .. pengantin perempuan menyambut pengantin lelaki.. eh makcik tu tabur-tabur ape tuh.. jarang dah tengok tabur beras bertih ni… Disappointed smile

 

 

nak ngambik gambor pengantin pun berebut-rebut kome… ate… mana nak membuatnya.. harus la berebut untuk dapat shoot terbaik.. macam ibu ni tak kose nak berebut, snap ajer lah tangan deme sekali.. Smile with tongue out

 

 

pengantin laki ni sekali imbas macam Naser Wahab kan… ekekkekke…

 

Ibu memang suka bebenor dengan tema pengantin ni.. BIRU kan.. BIRU… warna pilihan ni kena sungguh…. Smile with tongue out

 

ibu ni kan sebenornya main snap snap ajer.. sebabnya ramai mama/papa razzi depan pelamin kecik ni… mujur le dapat celus.. kalo idak, mau la tersnap tangan si mama/papa razzi Smile with tongue out

 

close-up sikit pengantin perempuan… lupa nak close-up pengantin lelaki.. huhuu

 

tu dia.. camera cikai ibu berjaya capture moment jelingan manja ni…. yessss!!! Rolling on the floor laughingLaughing out loudIn love

 

Tahniah buat Yanty & Meor. semoga berkekalan hingga ke akhir hayat..  FYI, Yanty ni adik kepada MakNgah Miela.

 

Kenduri ni berlangsung di Taman Soon Choon, ibu pergi dengan Anis & ALiya ajer.. abang Fikri masa tu di Ulu Kinta. Mujur la ade pakcik Ju yang amik kami.. kalo idak, tak dapat la ibu nak snap2 gambor pengantin serba biru nih…

 

p/s

minggu ni pun banyak kenduri kahwin, tapi kami tak dapat jemputan… huhuu.. berangan jer lah nak makan best-best. Open-mouthed smile

 

 

salam kasih sayang & selamat berhujung minggu,


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...