Selasa, 1 Mac 2011

Home » , , , , » Nasib si bear 'Anis'

Nasib si bear 'Anis'

 

Salam bahagia,

 

[caption id="" align="aligncenter" width="512" caption="bear Aliya"][/caption]

Bear putih ni umurnya dah hampir 10 tahun. Bear ni asalnya ibu belikan untuk maksu Ainon. Sekarang ni maksu Ainun pun dah hampir 14 tahun.. Bear putih & bear hitam ni Aliya yang suka main.. tempat tinggal tetap adalah di sinki bilik mandi. huhuuu.. Aliya bagi nama bear ni 'bear Anis'... hahahha... nasib la nama kakak dibagi pada bear... ;)

 

bear mandi

Bila Aliya mandi, bear ni pun mesti dimandikan sekali.. siap disabun kan.. :p

 

bear dijemuranHampir setiap hari bear putih ni bertapa dijemuran, dengan kepala tersangkut... hehehhe... tengok gaya Aliya nak amik bear..

 

bear diselimutKadang2 kakak Anis pun sibuk nak main bear jugak...

 

bear pakai cloth diapers

Ada masanya bear ni dipakaikan cloth diaper... pernah juga di'nenen'kan bear tu... heheh... tapi ibu tak sempat nak snap part tu...

 

bear pakai CD hello kittyBear hitam yang halus cinonet ni pun nak di cloth diapers kan...

 

bear di katil




Ni kerja abang Fikri.. habis semua patung mainan adik di'tidur'kannya... time ni Anis & Aliya pun tak leh nak pegang bear tu... abang garang.. huhuuu.. abang kata 'bear kena tidur dulu'..

 

p/s

untuk bebear yang baru dapat (baca kat sini), ibu dah pesan,.. tak leh mandikan.. nanti bebear comot & sakit (cepat rosak)... huhuuu...

 

note :

Senarai peserta contest aksi si cilik berbasikal , ibu dah update.. sila semak di SINI..

 

salam kasih sayang,


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...